niet alledaags

mijn verhaal

Ankers van herinneringen

Vertellers van verhalen

Ik wil de unieke momenten van je leven in jouw eigen omgeving vastleggen. Ik geef je een venster naar je verleden en een spiegel van je prestaties waardoor je woonkamer verandert in een galerij van jouw persoonlijke geschiedenis. Ik wil dat mijn foto’s een bron van inspiratie, trots en tijdloze waarde in jouw huis worden.

01.

wegen kruisen

THE ORIGIN STORY

Ik heb altijd al een drang gehad om dingen te creëren: Lego, muziek, hout, het maakt niet uit. Bij het zien van een foto of schilderij, fantaseer ik over wie die persoon is, wat hij of zij doet of heeft gedaan. Ik vind het dan ook fijn om naar mijn eigen oude foto’s te kijken en de  herinneringen boven te halen die ermee gepaard gaan.

Op een mooie lenteochtend kruiste een krantenadvertentie mijn pad. Bij een nemen van een abonnement ontving je een professioneel fototoestel. Dit moment markeerde onverwacht het begin van mijn fascinatie voor fotografie, wat mijn kijk op de wereld voorgoed zou veranderen.

02.

nooit te jong

van amateur naar professional

Kort erna besloot ik een intensieve opleiding tot professioneel fotograaf te volgen, die alle facetten van de fotografie belichtte. Tijdens deze periode ontdekte ik de magie van studio- en portretfotografie, waarbij elk beeld een uniek verhaal vertelt. Na drie jaar van hard werken en toewijding, het voltooien van vele projecten en het doorstaan van diverse proeven, ontving ik trots mijn diploma. Deze reis heeft mijn wil voor het vastleggen van momenten versterkt en mij de vaardigheden gegeven om de wereld door een artistieke lens te bekijken.

03.

FAST FORWARD naar vandaag

de reis gaat verder

Vandaag bouw ik voort op mijn ervaringen en vaardigheden om mijn creatieve onderneming uit te breiden. Waarbij ik unieke en betekenisvolle verhalen van mensen vastleg en vereeuwig. Ik werk eraan om mijn artistieke visie te verdiepen en tegelijkertijd een duurzame relatie met mijn klanten op te bouwen, die gebaseerd is op vertrouwen en wederzijdse inspiratie. Door nauw samen te werken, streef ik ernaar om unieke, blijvende herinneringen te vormen die generaties lang gekoesterd zullen worden.